Verhuur

OKAMP beschikt over een grote hoeveelheid aan materiaal op het gebied van audio, licht, video, rigging en podium. Naast losse verhuur is OKAMP ook in

staat uw evenement technisch totaal in te richten en u te ontzorgen.

 

NIEUW IN DE VERHUUR

JBL V20 line array vtx series
JBL
Crown

JBL V20 Line Array System

JBL V20 Line Array

Vanaf nu verhuurt OKAMP de JBL V20 line array uit de VTX serie. Deze hoogwaardige speakers worden aangestuurd door Crown Itech HD 3500 versterkers.

 

Het VTX V20 line array systeem  is een van de laatste innovaties van JBL. De nieuwste componenten en technieken zijn door JBL in dit systeem samengebracht. Dit heeft er in geresulteerd dat de performance van dit line array systeem behoort tot de hedendaagse top.

 

Het VTX V20,  is een krachtig 3-weg systeem dat uitgerust is met nieuwe hardware die het mogelijk maakt om eenvoudig en snel te vliegen, te stacken, te configureren en te transporteren. Alle gebruikte componenten in het VTX V20 zijn speciaal ontworpen om met dit systeem een optimale en stabiele verticale en horizontale spreiding te verkrijgen met een helder en krachtig klankbeeld.

 

De geluidstechnici van OKAMP zijn intensief getraind voor het werken met het VTX  V20 en de performancemanagers software.  Onder ander hierdoor komt de kwaliteit van het geluid bij uw evenement volledig tot zijn recht.

 

Voor meer informatie over het JBL VTX V20, of een offerte op maat,  kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Losse Verhuur

Opslag OKAMP verhuur

OKAMP biedt voor losse verhuur een zeer divers assortiment aan producten voor o.a. audio, belichting, video, rigging, en podium. Wij investeren continu in nieuw materiaal en zorgen ervoor dat ons aanbod zo actueel mogelijk is. In onze prijslijst vindt u een overzicht van alle items in ons verhuuraanbod. Naast losse items kunt u ook kiezen voor een door ons met zorg samengestelde set. Voor meerdaagse huur gelden kortingen (zie ‘staffels’ in de prijslijst).

 

Om de kwaliteit van ons materiaal te waarborgen, wordt ieder item, na iedere verhuring, zorgvuldig gecontroleerd op: werking, compleetheid, netheid en veiligheid. Zo zorgen we ervoor dat u altijd een goed werkend product mee krijgt waar u direct mee aan de slag kunt.

 

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een set of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op voor een passend advies.

 Prijslijst

Project Verhuur

Ons materiaal en onze expertise zetten wij graag in om uw gehele project tot een succes te maken. Omdat ieder project een eigen aanpak vereist, gaan we graag met u in gesprek om samen te komen tot een aanbod dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en ideeën. We verzorgen het benodigde materiaal, het transport naar uw locatie, de op- en afbouw en gekwalificeerde technici om de apparatuur te bedienen. Kortom, wij nemen u de complete zorg voor de techniek uit handen.

 

Kijk bij Producties om eerdere projecten te bekijken van OKAMP zodat u een goede impressie van ons krijgt.

 

 

Evenement OKAMP

K.V.K. Nr: 24357657

BTW Nr: NL1361.34.671.B01

IBAN: NL23 INGB 0002 8967 05

OKAMP

's-Gravenweg 320

2911 BK Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: +31 (0)85 487 5650

Website Design By TASMAN DESIGN

 

©2015 OKAMP