Verkoop

Naast verhuur kunt u bij OKAMP ook terecht voor de aanschaf van audiovisuele apparatuur. Omdat we leverancier zijn van diverse merken en we beschikken over een uitgebreide kennis, kunnen we u perfect adviseren.

 

Verkoop en Reparatie

Voor de aanschaf van professionele AV apparatuur bent u bij OKAMP aan het juiste adres. Door de product specifieke kennis die OKAMP in de loop der jaren vergaard heeft, zijn wij goed in staat u van een passend advies te voorzien. Wij zijn dealer van diverse top merken.

 

Zoekt u iets speciaals? Ook daar kunnen wij bij helpen. In onze werkplaats kunnen we oplossingen op maat creëren. Bijvoorbeeld gegraveerde patchpanelen of specifiek samengestelde bekabeling.

 

Ook voor reparatie van professionele audiovisuele apparatuur kunt u bij OKAMP terecht. We beschikken over een professionele, zeer compleet uitgeruste werkplaats.

 

Reparatie OKAMP
Verkoop OKAMP
Verkoop OKAMP Boris Case flightcase
OKAMP installatie vergaderruimtes

Installatie

OKAMP kan voor u de installatie van audiovisuele apparatuur op vaste locaties verzorgen. Bijvoorbeeld de inrichting van vergaderzalen, een concertzaal of poppodium.

 

OKAMP werkt bij installatiewerk, bij voorkeur, volgens een vast stappen plan. Vooraf bespreken uw wensen. Met deze informatie gaan we aan de slag. Wij werken deze informatie uit, wat tot een heldere offerte leidt. De offerte nemen wij met u door. Na uw goedkeuring zorgen wij ervoor dat al de nodige apparatuur wordt besteld. Vervolgens verzorgen wij een professionele installatie en realisatie. Ook trainingen en onderhoud behoren tot de mogelijkheden.

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Crown
Martin
JBL
Soundcraft
Sennheiser
Harting
BSS Audio
Extron
Prolyte
Cameo

K.V.K. Nr: 24357657

BTW Nr: NL1361.34.671.B01

IBAN: NL23 INGB 0002 8967 05

OKAMP

's-Gravenweg 320

2911 BK Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: +31 (0)85 487 5650

Website Design By TASMAN DESIGN

 

©2015 OKAMP